A Tazza Koffie thee en apparatuur

  

Caffe Costadoro Nederland

 

 

 Costadoro Koffiebonen

 
De keuze voor de merken zijn gebaseerd op kwaliteit en service. Zo zijn wij trots op ons merkkoffiebonen uit Italië: Costadoro. De Costadoro Koffiebonen zijn namelijk van zeer hoge kwaliteit en leveren een uitstekende smaak voor een espresso en cappuccino.
De Costadoro Koffiebonen zijn al diverse keren (3 x !) uitgeroepen tot de beste koffiebonen van Italië. Dit gebeurde tijdens een blindproeverij in Trieste waarbij alle grote topmerken uit Italië bij aanwezig zijn. Wanneer je dan als beste wordt uitgekozen, en tot 3 keer toe, dan mag je met recht spreken over de beste koffie uit Italie.
Italiaanse Koffie
 
Nu u weet dat Costadoro door kenners wordt gezien als de beste koffie uit Italie is het goed om te weten dat deze koffie voor uw horeca zaak verkrijgbaar is bij A Tazza koffie groothandel. De Costadoro koffiebonen is verkrijgbaar in verschillende melanges zodat er altijd een juiste keuze bij zit. Daarbij leveren wij een hoogwaardige service die door onze klanten wordt bejubeld. Zo worden tijdens de levering van de koffiebonen meteen uw machines en molens nagekeken. Hierdoor bent u verzekerd van het voorkomen van ongewenste reparaties en dat u altijd de juiste afstelling heeft voor een perfecte kop Italiaanse koffie.
Koffiegroothandel, ook voor uw zaak
 
Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw horecabedrijf, neem dan nu contact met ons op zodat u een – vrijblijvende – aanbieding krijgt. Dit kan zijn als totaalconcept koffie, dus inclusief koffiemachine (koffieautomaat of espressomachine), horeca servies, koffiebonen van Costadoro en koffie toebehoren. Zo heeft u 1 aanspreekpunt en is de leverancier uw contactpersoon, elke maand weer !
 
Informeer nu naar de mogelijkheden en vraag naar de tips over koffiemachine kopen, huren of leasen !
 

 

 

Top
www.atazza.nl